Pravno obvestilo

Nahajate na  spletnem mestu MenoDea, ki je last podjetja Almadea, raziskave in razvoj farmacevtskih proizvodov, Matejka Štempelj, s.p., Ljubljana. Vsebine na tem spletnem mestu so oblikovane z namenom splošnega informiranja, ozaveščanja o družbi Amadea, Matejka Štempelj, s.p. in o njenih proizvodih, storitvah in trgovini. Natančno preberite te pogoje uporabe spletnega mesta in v kolikor boste še naprej uporabljali to spletno stran, se strinjate in soglašate s temi pravili.

Vse informacije, vsebovane na teh spletnih straneh, so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine. Vsebine, objavljene na tem spletnem mestu, je dovoljeno reproducirati le v nekomercialne namene, pri čemer morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati brez dovoljenja podjetja Almadea, Matejka Štempelj,  s.p.

Po svojih najboljših močeh se trudimo, da na spletnem mestu objavljamo le prave in posodobljene podatke, vendar pa ne moremo zagotavljati popolne točnosti in zanesljivosti vseh objavljenih podatkov. Prav tako ne prevzemamo nobene odgovornosti za morebitne posledice, nastale zaradi uporabe informacij, objavljenih na tem spletnem mestu, ali začasnega nedelovanja spletnega mesta. Vsi uporabniki vso objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost. Almadea, Matejka Štempelj, s.p. ali druge pravne ali fizične osebe, ki so sodelovale pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani, v nobenem primeru ne odgovarjajo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala z uporabo vsebin, informacij, ali dostopom na te spletne strani, in zaradi nezmožnosti delovanja, uporabe informacij, ali napak, ne glede na morebitno predhodno obvestilo.

Zavedamo se, da je zasebnost obiskovalcev našega spletnega mesta zelo pomembna. Zato bodo vsi podatki, ki jih pridobimo na spletnem mestu, uporabljeni izključno v namene, za katere so bili pridobljeni. Vse osebne podatke bomo hranili v tajnosti in jih ne bomo posredovali nikomur brez vaše predhodne privolitve.

Spletna stran Almadea vsebuje tudi povezave s spletnimi mesti drugih ponudnikov spletnih vsebin in linki le teh vodijo do virov, ki se nahajajo na strežnikih, ki jih opravljajo drugi ponudniki, nad katerimi Almadea, Matejka Štempelj, s.p. nima nadzora in zato ne more jamčiti, ne posredovati pritožb glede točnosti spletnih strani, za katere nudi linke ali reference.

Almadea, Matejka Štempelj, s.p. si pridržuje pravico do spremembe vseh podatkov, ki so objavljeni na tem spletnem mestu.

Z uporabo tega spletnega mesta obiskovalec potrjuje, da sprejema navedene pogoje in z njimi soglaša.